La 56a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues renova l’acord de patrocini amb AgroBorges

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, i el responsable de l’empresa AgroBorges, Xavier Minguet, han signat aquest dimecres, 16 de gener, la renovació de l’acord de patrocini per la 56a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que es durà a terme els dies 18, 19, i 20 de gener de 2019.

L’acord estableix que l’empresa realitzarà una aportació econòmica a canvi que el patronat de Fira reprodueixi falques publicitàries per la megafonia del recinte; a més de garantir la presència de marca i menció a les presentacions singulars del certamen i de la identitat visual corporativa d’AgroBorges, a l’espai on es duran a terme les jornades tècniques, la Sala Maria Lois de la Casa de la Cultura, que durant els dies de Fira passarà a anomenar-se Espai AgroBorges.

Igualment, es destinarà la contraportada de la revista-programa de la Fira al patrocinador. Enguany també es manté la col·laboració de l’empresa en la segona Jornada Tècnica que, a petició del sector, s’ha programat, per segona vegada, el dijous previ a començar el certamen, per parlar sobre “La qualitat de l’oli del camp fins el consumidor”, i està organitzada per l’Ajuntament de les Borges i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), amb el patrocini de l’empresa AgroBorges.

L’alcalde Mir s’ha referit a Xavier Minguet com “l’empresari modèlic que envegen tots els pobles i ciutats per la seva iniciativa i col·laboració amb el certamen” i ha agraït la renovació del patrocini de l’empresa, capdavantera en la comercialització de productes per a la producció agrícola: “gràcies a la vostra col·laboració amb la Fira de l’Oli i les Garrigues podem invertir millors recursos en la projecció del territori”.

Per la seva banda, Xavier Minguet ha exposat que la Fira de l’Oli i les Garrigues és un certamen molt ben encarat al patrocini de cara al consumidor amb una notable evolució en la promoció territorial. A més a més, “el fet de ser originàriament de les Borges ens motivava a participar-hi”.

Així mateix, el responsable de la firma dedicada a l’emmagatzematge i comercialització d’adobs, llavors, productes fitosanitaris i material alimentari vinculat a l’agricultura, ha afegit que, tot i treballar en molts altres cultius com la fruita d’os i de llavor i el cereal, “tenim un gran afecte al cultiu de l’oliva, ja que es tracta d’un dels cultius amb més projecció de futur al nostre territori”.