Representació del sisè i últim concert ‘Dóna’m veu’ per celebrar el 25è aniversari del Cor Euridice

El Cor Euridice de Les Borges Blanques, ha fet vibrar les parets de l’església de la capital garriguenca amb la seva música, amb la representació del sisè i últim concert ‘Dóna’m veu’ que ha realitzat l’entitat per celebrar el seu 25è aniversari aquest dissabte 25 de novembre. L’acte que ha omplert l’església ha comptat amb la participació d’antics membres del Cor que no han volgut perdre’s aquesta fita.

El Cor Euridice es va crear l’any 1993 amb la voluntat d’oferir als alumnes i ex-alumnes de l’Escola Municipal de Música de les Borges Blanques, la possibilitat de formar un cor de cambra, i tot i que es va iniciar com a cor mixt s’ha consolidat però com a cor femení.

Des de la seva fundació diversos directors han estat al capdavant de la formació. L’any 2006 assumeix la direcció Dolors Ricart amb la qual s’engreixa amplament el repertori.

En el transcurs d’aquests primers 25 anys, el Cor Euridice de les Borges ha actuat arreu de Catalunya, en solitari o en companyia d’altres cors de renom internacional, ha convidat intèrprets i directors molt coneguts a actuar amb elles, i ha format part de tota classe d’actes i espectacles culturals de primer nivell.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>