600 persones participen en la 5a Marxa de la Boira a la Granadella

La Granadella ha estat la seu de la 5a edició de la Marxa de la Boira, aquest diumenge 13 de gener de 2019. Una iniciativa impulsada per Boira Experience, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Granadella, Ajuntament de Bellaguarda, de la Diputació de Lleida i el Club Excursionista Garrigues Altes.

Un dels objectius ha estat posar de relleu el potencial turístic del territori de la plana de Lleida i la boira com a element característic.

La Marxa de la Boira està inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat, no és competitiva i inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 10 quilòmetres, i un altre de llarg de 24 quilòmetres, per camins de terra i amb sortida i arribada a la Granadella. L’hora de sortida ha estat a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.30 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida ha estat des de la plaça de l’església, sota l’apadrinament dels gegants de la població: el Silono i la Mundeta, acompanyats pel grup local de batucada.

Com a novetat d’aquest any, l’organització ha donat un detall sostenible, emmarcat dins #projectereforestacióponent. Es tracta de pensar en el territori, el paisatge i la conscienciació en el medi ambient. A més, qui ho vulgui, ha pogut fer una aportació solidària voluntària per a aquesta proposta. Com de costum, l’organització ha habilitat un canal de Telegram per a què tothom rebi les notificacions directament al seu dispositiu mòbil, és tracta d’informacions bàsiques sobre la 5a Marxa de la Boira. Podeu seguir el canal cercant boiraexperience a l’aplicació Telegram – https://t.me/boiraexperience