Crònica CF Gavà (2) – FC Borges (2)

“El FC Borges salva els mobles als últims minuts”

Comença el partit al camp de la Bòbila amb un Borges molt decidit i que al minut 7 ja té la primera ocasió, quan Torné remata fora després de la sortida d’un córner.

Quiles, al minut 17, posa a prova a Montseny que rebutja el seu xut en una gran intervenció en la primera arribada del Gavà a la porta borgenca.

Al minut 19, Montseny es torna a lluir quan una altra vegada Quiles, es planta sol davant el porter borgenc que desvia la pilota a córner. Bona ocasió del Gavà, al minut 31, quan Joan Vázquez remata fora quan es trobava sol davant Montseny. Dos minuts després, Adrià Ruiz, xuta des de lluny passant la pilota fregant el pal dret de Montseny. Al minut 42 arriba el primer gol pels locals, quan Joan Vázquez caça una pilota entremig dels dos centrals borgencs i xuta ras fent entrar la pilota dins la xarxa blanca (1-0). S’arriba al descans amb el resultat d’1-0, després d’una primera part amb més ocasions dels locals davant un Borges molt espès, apagat i sense massa idees.

S’inicia la segona part amb un Gavà més intens davant un Borges que no reacciona. Al minut 67 arriba el segon gol del Gavà, després d’una escapada d’un jugador blaugrana que xuta i Montseny atura, però el seu rebuig va a parar a Joan Vázquez, que remata a porta buida i fa pujar el 2-0 al marcador. Al minut 77 el Borges hauria pogut retallar distàncies, quan Eudald remata al pal un centre d’Aitor. Joan Vázquez, gaudeix d’una bona ocasió pels locals amb una volea que surt pel damunt del travesser de Montseny, al minut 80. Al minut 83, Eudald cau dins l’àrea local i l’àrbitre assenyala penal que tira Joan Torné retallant distàncies i donant una mica d’aire als blancs (2-1). Al minut 86 xuta una altra vegada al pal d’Eudald i el rebuig l’agafa Sergei per empatar el partit (2-2).

S’acaba el partit amb el resultat de 2-2, després d’un partit gris del FC Borges, que ha capgirat el marcador als últims minuts.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>