Crònica FC Borges (1) – EFAC Almacelles (2)

“Derbi molt intens, que es decanta cap al Segrià”

Primer derbi lleidatà de la temporada, al Municipal de les Borges, entre dos equips que es coneixen molt bé i que ja s’han trobat aquest estiu a la Copa Lleida.

Primers cinc minuts de possessió per l’EFAC amb una gran ocasió al minut 4, però el xut enverinat d’Òscar Canadell és desviat a córner per Xammar amb una gran estirada. Però amb una gran jugada col·lectiva dels blancs, la pilota arriba a l’extrem Aitor i aquest la posa al mig de l’àrea petita i Joan Torné afusella a Chiné, minut 9 i el Borges s’avança al marcador, 1-0 pels locals. Aitor ho torna a intentar al minut 12 però Viladegut treu la pilota a córner. Joel prova un xut des de fora de l’àrea però la pilota surt desviada per la línia de fons de la porta de Chiné (min. 17). Minut 25 i Bosch remata amb el cap als núvols quan estava en posició franca per batre a Xammar. Amb molt joc altern al mig del camp els últims minuts, s’arriba a la mitja part amb 1-0 pels locals.

Comença la segona part amb joc intents i disputant-se cada pilota amb molta força i amb xuts molt llunyans per part de les dues esquadres. Gran canvi de joc de Sergey i Joel xuta molt tou a les mans de Chiné (minut 9). Minut 11 centre des de la posició d’interiors de l’EFAC Almacelles i Montoy exjugador borgenc pentina l’esfèrica fent-la arribar dins la xarxa de Xammar i igualant el partit (1-1). A partir del gol dels del Segrià, l’equip visitant agafa embranzida i domina la situació amb unes quantes aproximacions sense perill a l’àrea del Borges. Ja al 25, Eudald fa un barret i engalta un xut des del frontal de l’àrea que Chiné controla sense problemes. Falta a la posició de llançament de córner i gran remat de cap de Joel Chiné superant als centrals blancs i fent pujar l’1-2 pels del Segrià, minut 33 segona part. Soriano ho intenta al minut 41, però la seva mitja volta l’atura Chiné sense problemes.

Final del partit, després d’una jugada polèmica a la porta de l’EFAC amb molts rebots i amb la pilota desviada per mans, però l’àrbitre no dóna el gol i senyala la final del partit (1-2).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>