Crònica FC Borges (1) – UD Viladecans (2)

El Borges una vegada més no ha sabut tancar un partit després d’acabar una primera part amb avantatge i bones ocasions, però al segon període el Viladecans ha mostrat la seva fortalesa i bona posició a la taula, empatant molt aviat i donant la volta al marcador i a pesar de les envestides borgenques al últim quart d’hora els barcelonins han sabut mantenir el resultat i així emportar-se els tres punts cap al Baix Llobregat davant un Borges que encara no sap el que és guanyar davant la seva parròquia aquesta temporada.

El partit comença amb una primera arribada a les àrees al minut 9, però Peralta xuta i la pilota surt per damunt del travesser de Montseny.

Aitor tres minuts després o prova però el seu xut surt desviat a córner per la defensa barcelonesa.

Al minut 15 falta llençada pels blancs que Llorenç Sobrepere envia dins la xarxa del Viladecans d’espectacular cop de cap i avança als locals al marcador (1-0).

Torné envia un potent xut des de la frontal de l’àrea, però la pilota surt fora pel lateral de la porta de Jaime (minut 18).

Dos minuts després Noño prova una vaselina des del mig del camp que surt molt a prop del travesser visitant amb Jaime molt avançat.

Al 34 Ferri en un contra dels del Baix Llobregat posa en perill la porta borgenca, però el seu xut surt molt alt.

Al llindà de la mitja part (minut 44), el Borges ha gaudit d’una gran ocasió per ampliar el marcador després d’una jugada col·lectiva que ha finalitzat Eduald amb un gran xut que ha passat llepant el pal dret de Jaime. Tot seguit, Jaime torna a treure un bon remat borgenc a fora.

S’acaba la primera part amb 1-0 pel Borges després d’un primer temps amb més domini i ocasions pels blancs.

Comença la segona part i al minut 49 Eric dribla a un defensor blanc i col·loca la pilot a la xarxa lluny de l’estirada de Montseny, igualant el partit (1-1).

Al 52 bon centre d’Aitor que Gerard remata a boca de canó però Jaime amb gran aturada treu la pilota a fora.

Montseny fa una gran parada al minut 58 després d’un gran remat de cap dels visitants després d’un bon centre de Peralta.

Però al minut 60 Ferri en posició dubtosa de fora de joc avança al marcador al Viladecans (1-2).

A partir d’aquí el Borges avança línies, però els verds a la contra posen en perill a la defensa blanca.

Minut 95 Eloi centra des de l’esquerra però entre la defensa i el porter Jaime desbaraten una bona ocasió dels borgencs.

Un minut després Eudald pentina la pilota però Llorenç no pot arribar a rematar davant Jaime que s’avança per terra.

Últims minuts amb el Borges bolcat però el Viladecans s’ha defensat amb dents i ungles, finalitzant el partit amb victòria visitant (1-2).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>