Duet Aryaga

La 7a edició del Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol s’ha acomiadat de Les Garrigues fins l’any vinent, aquest dissabte dia 8 de setembre amb l’actuació del duet Aryaga en un paratge únic: la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, on escultures conviuen entre ceps i oliveres.

El duet Aryaga està format en interpretació amb guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música de Sevilla i perfeccionat amb un màster en música de cambra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Proposa un recital construït al voltant de la inspiració del folklore íntimament relacionat amb els orígens de la música dita «culta». Paral·lelament, el duo es desenvolupa i construeix la seva pròpia identitat artística a través de la creació del seu propi projecte, un espectacle musical i visual, on es troben a la mateixa escena diferents formes d’art. El ball, la pintura i la poesia hi són presents a través de l’audiovisual que acompanya, enriqueix i sublima les caloroses sonoritats de la guitarra.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>