Les Borges celebra el Pas de L’Equador de la Festa Major 2018

La capital de les Garrigues ha celebrat aquest diumenge, 3 de juny, la festa del Pas de l’Equador a la Placeta del Terrall. La Comissió de Festes de l’Ajuntament ha programat diversitat d’activitats per a tot tipus de públic al llarg de la jornada.

Les activitats de celebració s’han iniciat a les 12 hores amb un vermut popular, acompanyat de la música del trio Afro Caribbean Collective. Per als més petits, hi ha hagut inflables, animacions i globoflèxia a càrrec de Lo Biel.

Posteriorment, a les 14 hores s’ha organitzat un dinar popular amb amanida, fideuà i postres, amb beguda inclosa. A les 16h s’ha procedit a la tradicional plantada de gegants per part de les colles de les Borges Gegants Vivall i Estimem els gegants, a les que s’ha unit la Colla Gegantera de les Borges del Camp. L’acte geganter ha estat acompanyat dels grallers d’Alcanó i de les colles de diables locals “Els Borjuts” i “Grup de recerca”.

A continuació ha tingut lloc una cercavila a través del Passeig del Terrall, el carrer La Bassa, el carrer del Carme i el carrer Ensenyança, que ha finalitzat novament al Terrall per donar pas a l’espectacle de foc de “Els Borjuts”.

Seguidament, s’ha proclamat el pregó a càrrec del Pubillatge de les Borges Blanques, des del balcó de l’Ajuntament i per finalitzar, a les 19 hores hi ha hagut un concert amb el grup Vivèrrids a la plaça Independència de la capital garriguenca.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>