L’Espai Macià inaugura l’exposició ‘Retalls i Colors’ amb un maridatge amb productes del territori

L’Espai Macià de les Borges Blanques acull aquest divendres, 3 d’agost, a les 20.00 hores, la inauguració de ‘Retalls i Colors’ de l’artista lleidatana Marina Dalmau. Per a donar el tret de sortida a l’exposició, s’ha organitzat un maridatge amb 4 productors autòctons de les Garrigues.

El “Maridatge Atípic Red Flavors” és una activitat gastronòmica que pretén unir art i gastronomia, amb l’objectiu de difondre la riquesa cultural, gastronòmica i artística del territori garriguenc. En concret, podrà degustar pa de ronyó del forn de pa Capell de les Borges Blanques, oli Ad remedium d’Arbeca, destil·lats Gabarró & Feixa de Fulleda i mel Bee Happy de Juncosa.

L’activitat és gratuïta i el maridatge, que tindrà lloc a partir de les 20.30 hores, està limitat als 30 primers assistents.

L’obra de l’artista Marina Dalmau està plena de color. Tracta sobre el collage, composicions de retalls de roba, papers, fils i teles. A més, en les seves creacions hi ha sempre un denominador comú: Les Menines.

L’exposició es podrà visitar del 3 al 26 d’agost a l’Espai Macià de Les Borges Blanques.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>