Reforestació ‘Marxa de la Boira’ a la Granadella

Aquest diumenge, 27 de gener, l’Ajuntament de la Granadella i els impulsors de la 5a Marxa de la Boira (Boira Experience) han organitzat una plantada d’alzines i roures al Coll de Bovera de la mateixa localitat.

A la festa si han sumat un centenar de persones, la majoria dels quals van participar el passat dia 13 de gener a la dita Marxa de la Boira. En aquesta caminada, els responsables van repartir més de 600 plançons d’arbres als participants, que podien replantar a l’indret que ells escollissin o apuntar-se a la trobada de la Granadella.

L’objectiu és reforestar aquest espai, poder donar refugi a la fauna del territori, i ajudar a recuperar zones desforestades. Aquesta activitat s’ha emmarcat dins la celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, i, a part de plantar arbres, també s’ha gaudit del paisatge i d’una xocolatada. Per a què aquestes alzines i roures puguin sobreviure, a l’estiu caldrà regar-los, i d’això en tindrà cura l’Ajuntament de la Granadella.

Els participants i simpatitzants de la causa podran seguir el creixement dels arbres enviant fotos amb l’etiqueta: #projectereforestaciomarxadelaboira