Remuntada del Borges Grup Vall davant del CER L’Escala: 4-2 10

Igualat partit, el disputat aquest divendres al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques, entre el Borges Grup Vall, tercer classificat, i el Cer L’Escala, sisè classificat.

El partit, corresponent a la jornada 12 de la Superdivisió, enfrontava els dos equips catalans de la categoria, i en el que en total hi havia 5 jugadors catalans a la pista.

El primer partit de la tarda ha enfrontat Marc Duran amb Sergi Grau, amb victòria del local per 3-1.

En el segon, s’han vist les cares Oriol Monzó i el portuguès Diogo Pinho; el resultat final ha estat 2-3 a favor del portuguès en un partit intens de tres quarts d’hora de durada.

En el segon duel català de la tarda, Joan Masip s’ha vist superat per Iker Gonzàlez; en un partit amb molta intensitat, Gonzàlez s’ha endut el partit per 2-3 (9-11 en l’ultim joc).

Amb un 1-2 en contra al marcador general, Oriol Monzó ha guanyat Sergi Grau per 3-1, situant l’empat a 2.

En el cinquè partit de la tarda, Marc Duran s’ha imposat al jove Iker Gonzàlez per 3-0.

Després de 3 hores de joc, l’últim partit de la tarda/nit enfrontava Joan Masip contra Diogo Pinho i en el qual es decidiria si el partit acabava amb la setena victòria del Borges o amb el cinquè empat a la temporada.

Finalment, Masip s’ha imposat a Pinho en un gran partit per 3-1, i ha situat el 4-2 definitiu al marcador.

El proper partit del Borges Grup Vall serà el dia 19 de gener al camp de l’Arteal TM, de Galícia, el líder de la categoria.