Teatre i cinema a les Borges per amenitzar aquest pont de desembre

Les Borges Blanques ha programat teatre i cinema per a tots els públics, a més a més d’animació infantil, entre dijous i dissabte, per amenitzar les tardes i els vespres d’aquest pont festiu de desembre.

Així, el grup de teatre Nissaga ha preparat la representació de l’obra “Ens ha caigut la sogra”, de Lluís Coquard, aquest pròxim dijous, 6 de desembre, al Pavelló de l’Oli. L’espectacle, adaptat i dirigit per Xavier Sans, es durà a terme a les 19 hores, amb entrades a 5 euros, que inclouen un donatiu d’un euro per persona per a la Marató de TV3.

L’endemà divendres, 7 de desembre, la regidoria de Cultura ha preparat la projecció de la pel·lícula Bohemian Rhapsody, a les 22 hores, al Pavelló de l’Oli. El film, amb entrades a 4 euros i una durada de dues hores i quart, és una celebració rotunda i sonora del famós grup de rock Queen, i del seu extraordinari i inclassificable cantant, Freddy Mercury.

El dissabte, 8 de desembre, a les 18 hores i també al Pavelló de l’Oli, arribarà el torn dels més petits, amb l’obra d’animació “La cigala i la formiga”, a càrrec de la companyia Xip Xap Teatre. L’espectacle s’emmarca dins del Cicle Baldufa i amb entrades infantils a 3 euros i les d’adults a 2 euros, convida a viatjar amb la cigala i la formiga per totes les estacions de l’any, on ajudats de cançons explicaran una història d’amistat, buscant l’ofici que més els agradi.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>