Els diables tornen a les Borges per Festa Major amb un espectacle estàtic i adaptat a les restriccions

La tarda del dissabte, 4 de setembre, s’ha celebrat la tradicional Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges Blanques.

En aquesta trobada popular, que ha hagut de modificar el seu format, s’ha pogut conservar l’esperit i la tradició gràcies a la participació de més d’una vintena de gegants de diferents agrupacions borgenques, com la Colla gegantera de les Borges, la Colla Estimem els gegants, la Colla Vivall i el Soldat Ramon, i també de foranes, com els gegants de l’Hospitalet de l’Infant, els de Rocafort de Queralt, els de Santa Coloma de Queralt, els gegants Ibers d’Arbeca i els Amics dels Gegants de Montblanc. Igualment, han participat en la festa els Diables ‘Els Borjuts’ i els Diables Grup Recerca de les Borges. Entre les colles de grallers, també hi ha participat els Bufa la Gralla de Bellvís, els Martulls de les Borges i el grup La Revolta d’Arbeca.

En fer-se de nit, ha estat el torn del tradicional correfoc de la mà dels Diables ‘Els Borjuts’ i dels Diables i tabalers de les Borges Blanques – Grup Recerca que han ofert un espectacle de foc, a partir de les 21 hores també estàtic.