Les Borges inaugura l’exposició “Portraits” de l’artista Josep Talamonte, a l’Espai Macià

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat per aquest divendres, 6 de març, a les 20 hores, a la Sala Arts25400 de la planta baixa de l’Espai Macià, la inauguració de l’exposició de l’artista malagueny, afincat a Os de Balaguer, Josep Talamonte, “Portraits”.

La mostra de Talamonte, considerat un dels grans artistes plàstics de Ponent, és polièdrica i mostra treballs elaborats amb tècniques i estils diferents, i es podrà visitar fins al pròxim 29 de març, en horari de l’equipament cultural de les Borges.

Josep Talamonte té una llarga experiència en el món de l’art, que li ha permès dominar una gran quantitat de tècniques i estils, que utilitza en les seves creacions artístiques. Així, se’l reconeix com un gran professional dels murals, del disseny gràfic, de la tipografia, de la publicitat, de la serigrafia, del dibuix, de la pintura, entre altres estils. A més a més, tot aquest coneixement, des del seu estudi professional, l’ha traslladat com a mestre a un gran nombre d’artistes de Lleida.

En finalitzar l’acte, ha tingut lloc un tast de productes de la terra.