Les Borges organitza un Festival d’Escala en Hi-Fi a benefici de la Marató de TV3

Durant aquests dies, l’Ajuntament de les Borges ha programat diferents activitats prèvies a les festes de Nadal, com és el cas dels actes per recaptar fons per La Marató de TV3 i de Catalunya Ràdio. En aquest sentit, el cap de setmana passat es va dur a terme la primera de les activitats, una matinal de country, amb la qual es va aconseguir recaptar 400 euros per investigar i lluitar contra diversos problemes de salut que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Igualment, aquest dissabte, 4 de desembre, s’ha celebrat un Festival d’Escala en Hi-Fi, que ha comptat amb la participació del grup d’Escala en Hi-Fi Borges i de l’Associació Grums. La proposta musical ha comptat amb cançons de diverses èpoques i estils, també ha comptat amb un berenar popular gentilesa de l’Associació de dones La Rosada. Les persones que han volgut assistir a l’acte, celebrat al Pavelló de l’Oli a partir de les 18 hores, han fet un donatiu de 3 euros, que es destinarà a La Marató de TV3, i de 2 euros, en cas de voler berenar durant el festival musical.

Dissabte, 11 de desembre, tindrà lloc un recital poètic a la sala Grums a partir de les 18 hores i, finalment, diumenge, 19 de desembre, està previst un bingo solidari, coincidint amb el dia que tindrà lloc el programa de La Marató. Per la seva banda, la Biblioteca Marquès d’Olivart també se suma a la recaptació de fons per La Marató i ha posat a la venda llibres de segona mà a un euro.