Les Borges recorda Cosmin Ionescu

Les Borges Blanques ha organitzat un acte d’homenatge al jove borgenc Cosmin Ionescu, qui va protagonitzar nombroses iniciatives solidàries al municipi i el passat mes de febrer va morir amb 19 anys després d’una llarga lluita contra el càncer.

L’acte s’ha celebrat després que la família del jove es posés en contacte amb el consistori per cedir la col·lecció de peces Lego del Cosmin al municipi, una mostra que s’ha inaugurat aquest dijous a la mateixa Biblioteca, a voluntat del Cosmin, qui volia que tots els nens i nenes poguessin conèixer de prop les seves creacions, així com la Legoteràpia, amb què feia més portadora la seva estança a l’hospital.

Aquesta mostra de Lego, que romandrà exposada a la Sala Infantil de la Biblioteca, és una cessió de la família de Cosmin Ionescu al municipi per tal que totes les persones puguin conèixer el significat que tenien aquestes peces per al Cosmin.

El jove va convertir el tractament a l’hospital en un procés més amè gràcies al joc de construcció Lego i al programa ‘Legoteràpia’ de l’Hospital Sant Joan de Déu.