Presentació de la Festa Major de les Borges Blanques prevista pels dies 3,4,5,6 i 7 de setembre

Els veïns i veïnes de les Borges tindran preferència per adquirir les entrades de quatre dels espectacles previstos per Festa Major.

Els dies 28, 30 i 31 d’agost, es podran adquirir a l’Ajuntament entrades pels concerts de Dàmaris Gelabert, de Zoo, de Roba Estesa i per l’espectacle de gegants i correfocs, que no estaran disponibles per al públic en general fins l’u de setembre.

L’Ajuntament i la Comissió de Festes de les Borges Blanques posaran a la venda través d’Internet entrades per a alguns actes de la Festa Major, que se celebrarà els dies 3, 4, 5, 6 i 7 de setembre, a partir del dijous, 26 d’agost. A més, per donar prioritat als veïns i veïnes del municipi, els dies 28, 30 i 31 d’agost, d’11 a 13 i de 17 a 19 hores, es podran adquirir presencialment a l’Ajuntament entrades pel concert de Dàmaris Gelabert, el concert de Zoo, l’espectacle de gegants i correfocs i el concert de Roba Estesa, que no estaran disponibles per al públic en general fins l’u de setembre.

Els organitzadors recorden que s’aplicaran les recomanacions del Procicat i de les autoritats pertinents per mantenir la seguretat a causa de la pandèmia. També es reserven el dret d’anul·lació dels actes segons l’evolució de la situació de la covid-19.

D’altra banda, ja es poden recollir els programes de la Festa Major 2021 a l’Ajuntament de les Borges, en horari d’atenció al públic.