Presentació dels dotze finalistes dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Les instal·lacions del Grup Rull a Lleida han acollit aquest dilluns, 17 de maig, la presentació dels dotze finalistes dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, que han participat en una sessió formativa impartida pels xefs Josep Moreno del restaurant Deliranto de Salou, amb una estrella Michelín, i Xavier Benet del Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques.

L’objectiu d’aquesta jornada ha estat instruir als joves candidats sobre el correcte tractament de l’or líquid de la zona, l’excepcional oli d’oliva verge extra que es produeix a la capital de les Garrigues.

També s’ha fet la presentació del guardó, especialment creat per a l’ocasió.

L’accés a la final ha requerit una complexa logística al llarg dels mesos de març i abril en que s’han celebrat presencialment les semifinals a les quatre capitals catalanes amb un total de 28 candidats.

La final d’aquesta primera edició dels Premis Josep Lladonosa, tindrà lloc el proper dimarts, 25 de maig, a les Borges Blanques i es podrà seguir en directe a través del canal oficial de Youtube dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, gràcies a la realització de Les Borges TV.