Selva Nua estrena “Fums d’algú”, el primer avançament del seu nou disc

La banda formada per la Joana Jové (Vilanova de Segrià), el Gerard Català (els Omellons) i l’Adrià Garcia (les Borges Blanques) han estrenat la primera cançó del seu nou disc que sortirà a la llum a la tardor. Un treball que treuran sota el segell discogràfic “Bankrobber” i que presentaran en directe al Festival de Música Viva de Vic. 

Selva Nua es van endur durant fa gairebé 2 anys el Premi  #UnaEstrellaACasa que Estrella Damm va organitzar per a posar-hi música al confinament. D’entre més de 700 propostes es van seleccionar 10 finalistes i després d’una votació del públic i la valoració d’un jurat format per músics com la Suu, l’Adrià Salas (La Pegatina) o en Ramon Mirabet, van ser seleccionats com els guanyadors d’aquesta iniciativa.

El seu video anomenat “Nuvolosa” era una interpretació en línia (cadascú des de casa seva) de només 2 minuts que es pot escoltar a les seves xarxes socials @selvanua

El guardó els va permetre gravar el seu primer disc professional (enregistrat entre Corbins i Tordera) a més d’un concert a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.