Un centenar de comerços de les Borges participen en la 8a edició de la campanya “Barris antics”

La capital de les Garrigues torna a participar, per tercera vegada consecutiva, en la campanya de dinamització comercial “Barris antics: molt per descobrir, molt per oferir”, que es du a terme en 37 poblacions d’arreu de Catalunya durant aquest mes de juny; i en la que enguany s’hi han adherit 98 comerços de les Borges Blanques.

La proposta de “Barris antics”, emmarcada en el Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya, vol promocionar els municipis, així com els seus productes i la identitat del territori, pel que incentiva el consum de proximitat als comerços locals a partir d’oferir un premi comú.

Segons ha explicat el Regidor de Promoció econòmica i noves tecnologies, Turisme, comerç, fires i mercats, Jordi Ribalta, “Cada municipi adherit entregarà un premi basat en productes i serveis als ciutadans que fan les seves compres als establiments que participen en la iniciativa. Així, la campanya també esdevé una eina de promoció turística dels pobles i ciutats que la integren, ja que els obsequis ofereixen el millor de cada territori per aconseguir el màxim ressò de la visita dels guanyadors dels premis”.

D’aquesta manera, cada municipi ofereix 38 premis, un dels quals es destina a obsequiar els comerciants amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació en la iniciativa.

El funcionament de “Barris antics” consisteix en que els comerciants reparteixin butlletes entre els clients que facin una despesa als seus establiments durant el mes de juny. Cada butlleta anirà segellada pel comerç pertinent i complimentada amb les dades dels consumidors, que optaran als premis oferts dipositant les butlletes a l’urna que s’ha disposat a l’Ajuntament de les Borges, juntament amb la presentació de tots els premis.

El sorteig que conclourà la iniciativa tindrà lloc el pròxim 6 de juliol al Centre Cívic i s’entregaran els premis en un esdeveniment el divendres 13 de juliol a l’Ajuntament.

La campanya està organitzada i promoguda per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que constitueix un espai de trobada i intercanvi d’idees entre els ajuntaments.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>