El Consell Comarcal de les Garrigues commemora el Dia Internacional de les Dones

El Consell Comarcal de les Garrigues commemora aquesta setmana el Dia Internacional de les Dones, que se celebra a tot el món el 8 de març, amb un seguit d’activitats en diferents localitats de la comarca a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i de l’Oficina Jove de les Garrigues.

Els dies 6, 7 i 8 de març, tècniques del SIAD i de l’Oficina Jove realitzen una dinàmica de grup i instal·len una taula informativa durant l’estona del pati als centres de secundària de la comarca per sensibilitzar els joves sobre la igualtat entre homes i dones.

En concret, avui dimarts, 6 de març, han estat a l’IES L’Olivera de la Granadella; demà dimecres, 7 de març, seran al Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques; i dijous, 8 de març, visitaran l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques.

Dijous, 8 de març a les 18.00 hores, la psicòloga del SIAD del Consell Comarcal, Cristina Guiu, realitzarà la xerrada “Autoestima i lideratge femení”, dins la Setmana Cultural de Cervià de les Garrigues, a la Llar de Jubilats.

Paral·lelament, durant tot el mes de març, es realitza sensibilització en l’àmbit comarcal de la campanya #veusquenoveus creada per l’Institut Català de les Dones amb l’objectiu d’impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació. Per reforçar aquesta campanya, des del SIAD de les Garrigues es distribueixen per tota la comarca cartells i punts de llibre informatius elaborats des del Consell Comarcal.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>