Parc de Nadal a Les Borges Blanques

 

Aquest any, el dia 24 de desembre a les 17 hores, des de l’Esplai Apassomi han organitzat la Gran Cagada del Tió. Volen convidar tots els infants del poble que així ho desitgin que cantin les cançons tradicionals i s’apropin a la plaça Independència, davant del Pavelló de l’Oli, a fer una visita. Des de l’Esplai recorden als infants que han de portar el pal ben mullat per tal que el tió cagui millor.

Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, romandrà obert el Parc de Nadal amb multitud d’activitats, jocs i moltes novetats. Aquest any es manté el preu d’altres anys de 3€, i el descompte pels socis de l’Esplai. Com sempre, estarà situat al Pavelló de l’Oli, i disposarà dels serveis habituals de bar. El parc de Nadal està adreçat al públic d’un a catorze anys, amb jocs adaptats a totes les edats.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>