Sorteig de la 10a campanya de la Xarxa Barris Antics, Compra i Guanya, a les Borges

El sorteig de la 10a edició de la campanya de la Xarxa Barris Antics, ‘Compra i guanya’ de les Borges, ha tingut lloc aquest dijous, 5 de novembre a les 20.30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament de les Borges Blanques. En el sorteig s’han escollit els 31 guanyadors (més un comerciant) de les experiències úniques en diferents municipis catalans.⁣⁣

Totes les persones que han participat en la desena campanya de la Xarxa Barris antics amb el lema “Compra i guanya”, ho han pogut fer fins a la finalització del mes d’octubre. Per fer-ho, només han hagut de fer una compra en algun dels 88 comerços de les Borges Blanques que enguany s’hi han adherit, juntament amb uns altres 30 municipis d’arreu de Catalunya, i que han omplert o una butlleta per participar en el sorteig de fins a 31 premis cedits pels municipis organitzadors.

Les Borges ha sortejat un premi valorat en 130 euros per a gaudir el 23 de gener de 2021. Inclou una visita guiada al nucli antic del municipi, a més a més d’una visita a la Fira de l’Oli amb tast d’olis maridat, una degustació i un lot de productes de la terra. El premi també inclou el dinar i dues visites guiades; una a l’Espai Macià, el museu dedicat a la figura de Francesc Macià, i una altra al Molí de Cal Gineret, el centre d’interpretació de la Guerra Civil i la indústria de l’oli.

La campanya té per objectiu treballar en xarxa per promocionar el comerç de proximitat dels nuclis antics i el potencial turístic i cultural de cada territori, i també premiarà els comerciants amb el sorteig d’un altre obsequi amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació.