El Castell de l’Espluga Calba acull el concert ‘Notes improvisades’, en el marc del 8è Garrigues Guitar Festival

Aquest dimecres, 14 d’agost, ha tingut lloc un nou concert de la 8a edició del Garrigues Guitar Festival, al Castell de l’Espluga Calba de la mà de Neus Plana a la flauta i percussió corporal i Maria Camahort a la guitarra i arranjaments.

Notes improvisades és una proposta musical eclèctica i captivant que s’apropa a altres mons més enllà de la partitura, combinant obres de compositors clàssics i contemporanis amb peces treballades i expressades des de l’oralitat, la corporalitat i la improvisació. Un trajecte musical influenciat des de les Folies del 16, passant per les tradicions orals de diferents cultures fins arribar a la música del segle XXI.

El Garrigues Guitar Festival continua la seva programació avui divendres, a les 22 hores, amb el trio de guitarres internacional més guardonats, Salzburg Guitar Trio, que oferirà el concert “Sobre els colors i la guitarra”, a l’Església de la Transfiguració del Senyor de Juneda.

Enguany el festival té lloc des del 29 de juny i fins al 24 d’agost, dos mesos intensos d’activitats on la guitarra torna a ser la protagonista, convidant en el seu cartell a altres instruments de corda, de vent, percussions i la sempre bona companyia de la veu cantada.