Nicolás Acevedo guanya el 1er Certamen Internacional de Guitarra Emili Pujol

L’alumne xilè de Màster d’Interpretació en l’especialitat de Guitarra clàssica, Nicolás Acevedo, s’ha proclamat guanyador del Certamen Internacional de Guitarra Emili Pujol 2019, celebrat el passat diumenge, 28 de juliol al Centre Cívic de La Granadella. Ljubica Bukvić de Sèrbia i Javier Acosta del Paraguai han quedat en segona i tercera posició respectivament.

El Concurs es realitza durant l’última setmana de juliol, coincidint amb el desenvolupament del Simpòsium Pujol i el Campus Pujol. Hi ha dos dies de certamen en dues fases: Classificació, per un màxim de 20 participants seleccionats, i Final, pels 3 participants classificats.

Els participants del certamen han tingut l’oportunitat de gaudir d’un Campus innovador creat per a l’ocasió i format per experts fisioterapeutes, psicòlegs i pedagogs on han treballat la filosofia estètica de l’obra compositiva del mestre Emili Pujol.

Com a resultat del premi obtingut, Nicolàs, participarà en la novena edició del Garrigues Guitar Festival Memorial Emili Pujol 2020 i també oferirà un Concert a l’Art Llobet 2020, Festival de les Arts i la Guitarra de Barcelona.