Primeres activitats de l’Abril Cultural a les Borges

Aquest dissabte, 7 d’abril, ha tingut lloc el 2n  concert commemoratiu del 25è aniversari del Cor Euridice de les Borges Blanques, en el qual han participat, com a convidats i en el marc de l’Abril Cultural, el Cor de joves de l’Escola de Música de les Garrigues, l’Orfeó Terrall i la coral Garrampemm, els 3 de la capital garriguenca que van voler acompanyar el cor de veus blanques per celebrar el seu primer quart de segle de vida. 

D’altra banda l’escriptora borgenca Carla Giné ha presentat el seu nou llibre “Hivern Cremat”, on relata la seva experiència personal sobre l’anorèxia i la superació d’aquesta malaltia.

Finalment, per acabar el cap de setmana, el diumenge, 8 d’abril, entre les 10 i les 13.30 hores la Massa Coral Els Cantaires de Juneda, “Lo Coro”, han dut a terme la tradicional cantada de Caramelles.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>