Joan Masip nou fitxatge del DKV Borges Vall

El DKV Borges Vall ha incorporat el jove jugador Joan Masip pel primer equip de superdivisió de cara la temporada 2018/19.

Masip nascut a Igualada i de 18 anys, és un jugador dretà de caràcter ofensiu amb molta projecció dins el tenis taula Català i Espanyol. El jugador ha disputat les dues últimes temporades a la superdivisió amb el club gironí del CER Escala, i dins el seu currículum esportiu podem destacar que ha estat campió de Catalunya individual i dobles, la temporada passada va guanyar tots els campionats d’àmbit estatal d’edat juvenil. Es va proclamar campió d’Espanya juvenil i campió del top 8 espanyol. Actualment Joan Masip és membre de la selecció Espanyola absoluta.

Aquesta incorporació significa que el xines Fan Chuang Wei no continuarà la pròxima temporada i la plantilla és dona per tancada. El DKV Borges Vall de la temporada vinent estarà format per 3 jugadors catalans, Joan Masip, Marc Duran i Oriol Monzó.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>