Trobada amb el periodista i escriptor Xavier Bosch

En el marc del seu centenari, la Biblioteca Marqués d’Olivart de les Borges conjuntament amb l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues ha organitzat per aquest dijous, 24 d’octubre, a les 16 hores, una trobada amb el periodista i escriptor Xavier Bosch en què parlarà del seu llibre ‘Eufòria’. 

Durant la trobada, que s’ha dut a terme al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges, Bosch ha parlat sobre la relació entre el periodisme i el poder i la crisi del sector periodístic. De fet, Eufòria, publicada el 2014, tanca un tríptic sobre el periodisme, després de Se sabrà tot, guanyadora del Premi Sant Jordi 2009, que gira entorn la premsa escrita, i Homes d’Honor, novel·la centrada en el món televisiu. 

La novel·la ha estat llegida pels dos clubs de lectura de les Borges i també pels alumnes de l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues, que actualment compta amb 280 membres. Al llarg de la xerrada s’han sortejat tres exemplars de la novel·la.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>