Comença el curs 2019-2020 de l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues

El Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques ha acollit aquest dijous, 3 d’octubre a la tarda, la inauguració de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de les Garrigues. L’acte ha estat presidit per autoritats acadèmiques i institucionals que han valorat molt l’acollida que tenen aquests cursos entre la gent de la comarca.

Aquest any l’aula comptarà amb una desena d’activitats. Els organitzadors han volgut seleccionar conferències sobre temes d’actualitat: glaciologia i geografia, música, noves tecnologies, patrimoni, actualitat, salut emocional, esports, etnobotánica, medicina, biología, així com una visita cultural a Els Torms el pròxim 7 de maig.

A l’octubre hi ha prevista una sortida al Pallars i una jornada conjunta amb les biblioteques de les Garrigues.

Vicens Lozano, periodista i corresponsal del Vaticà a TV3 ha estat el primer convidat per l’Aula amb la conferència “Secrets del Vaticà”.

Les sessions, que tenen lloc una vegada al mes al CEI, s’allargaran fins al 4 de juny on tindrà lloc la cloenda i lliurament de diplomes amb la participació dels alumnes de l’escola de música de les Garrigues.