L’hora del conte de la biblioteca ara a l’escola i a casa

Els parvularis de les Borges Blanques; el del Col·legi Mare de Déu de Montserrat i el del Col·legi Joan XXIII, i els cursos de 1r i 2n de primària d’aquesta escola, juntament amb la Biblioteca Marquès d’Olivart, i el suport de la Regidora Ariadna Salla, han endegat un projecte per a fomentar la lectura.

Acabem dos mesos plens de contes i plens de lectura: el primer mes la proposta van ser contes online, el segon, s’han fet representacions presencials als parvularis els dies 22 i 24 de març.

Així mateix, amb l’ajuda de la brigada es van portar a les escoles, caixes amb contes, minibosses i motxilles lectores, que els alumnes i professors han llegit i explicat. També es proposa que els alumnes s’ho emportin a les cases per a mirar, explicar i llegir en família.

Aquest projecte ha tingut una bona acceptació i ja tan la biblioteca, con l’Ajuntament afirmen que l’any que ve es continuarà amb aquest projecte, ja que permet que els llibres arribin a més alumnes.

Destacar que durant els mesos de febrer i març, s’han deixat en préstec 1,328 contes, als 243 alumnes dels parvularis de les Borges Blanques.

Categoria: Cultura