Dos concerts i una gran festa de Cap d’Any, les propostes de les Borges per acomiadar el 2018

Després de la festivitat de Nadal, les Borges ha preparat per aquest cap de setmana dos concerts a l’Església parroquial de les Borges. El primer ha tingut lloc el dissabte, 29 de desembre, a les 21 hores, a càrrec de la formació els Solistes Classics Masters. Per la seva banda, el segon s’ha dut a terme el diumenge 30 de la mà de l’Orfeó Terrall, a les 18 hores.

D’altra banda, el dilluns, 31 de desembre, els Campaners de les Borges i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de les Borges han organitzat una nova edició de l’Home dels Nassos. El popular personatge, que té tants nassos com dies li queden a l’any que se’n va, sortirà des de la plaça 1 d’Octubre i es passejarà pels carrers de la capital de les Garrigues amb una cercavila popular.

Per celebrar l’última nit de l’any 2019, l’Ajuntament de les Borges ha organitzat una festa al pavelló Francesc Macià amb el grup La Banda del Drac i amb les versions del conjunt AlbaRock. L’entrada a la festa, que tindrà lloc a partir de la 1 de la matinada, és gratuïta i tots aquells que vulguin realitzar la reserva de taules ho poden fer a l’Ajuntament, al Bar de Vidre i al ball dels diumenges fins al dia 30.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>