Les Borges inicia els actes de Nadal amb el tradicional Caga Tió gegant

Aquest dilluns, 24 de desembre, la capital de les Garrigues ha dut a terme un any més la tradicional cagada del Tió gegant organitzada per l’Esplai Apassomi i dirigida als més menuts. L’activitat ha tingut lloc a les 17 hores a la plaça de la Independència de les Borges on els nenes i nenes han pogut cantar la cançó al tió i recollir l’esperat present. Així mateix, de 10 a 14 hores s’ha organitzat un contacontes a la plaça 1 d’Octubre on uns follets han explicat contes nadalencs i els més petits han pogut tirar la carta dels Reis Mags.

D’altra banda, a la nit ha tingut la Missa del Gall, a les 22 hores a l’Església Parroquial de les Borges i, posteriorment, s’ha fet un brindis de cava i torrons.

Aquest dimarts, dia de Nadal, a les 11.30 hores s’ha fet un homenatge a Francesc Macià per commemorar el 85è aniversari de la mort del president de la Generalitat de Catalunya. L’acte ha comptat amb acompanyament musical i s’ha dut a terme davant de l’Espai Macià.

De la mà del Lluquet i del Rovelló ha arribat, aquest dimecres, 26 de desembre, la representació d’uns dels clàssics de Nadal: Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. L’obra, que compta amb la participació d’una trentena d’actors i actrius s’ha pogut veure a les 19 hores al Pavelló Poliesportiu Francesc Macià.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>