Gran acollida de l’oli garriguenc a la 30a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

L’estand dedicat a la Fira de l’Oli de les Borges va gaudir d’una molt bona acollida entre tots els visitants a la 30a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt. Un certamen en què es va consolidar l’agermanament entre les dues fires lleidatanes i en el qual tots els assistents van poder assaborir un tast d’olis de les Garrigues maridat amb xocolata Jolonch.

Al llarg de tots els dies de la fira, que va tenir lloc del 12 al 14 d’octubre, es va promocionar la marca turística ‘Les Borges Blanques Capital de l’Oli’, amb la divulgació d’un paquet turístic que inclou una visita guiada pels espais més emblemàtics del municipi, amb entrades a l’Espai Macià i a l’antic Molí de Cal Gineret per un preu de 5 euros. Amb l’adquisició del paquet es regala una ampolla d’oli de 250 ml i un tast d’oli maridat amb productes locals.

Durant l’acte d’agermanament, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, es van obsequiar respectivament amb una mostra dels seus productes locals per excel·lència i van establir sinèrgies amb la voluntat que els dos certàmens continuïn mantenint-se com dues de les fires lleidatanes referents a tot el territori català.

El regidor de promoció econòmica, Jordi Ribalta, ha emfatitzat la col·laboració entre les dues fires: “Gràcies a l’agermanament aconseguim impulsar conjuntament el nivell d’innovació i creixement dels dos certàmens”.

L’agermanament dona continuïtat al vincle institucional que ja es va iniciar el gener passat a les Borges en motiu de la 55a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>