Última setmana per inscriure’s amb descompte a la 56a edició de la Fira de l’Oli de les Borges

Aquest pròxim dimecres, 31 d’octubre, finalitza el període d’inscripcions reduïdes a la 56a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc del 18 al 20 de gener de 2019 a les Borges Blanques. Tots els expositors que s’inscriguin abans d’aquest període gaudiran d’un 15% de descompte en el preu de la inscripció.

La Fira, que enguany girarà entorn de l’oli com a regal, font de salut i benestar, va obrir el període d’inscripcions el passat 1 d’octubre mantenint les mateixes tarifes que l’edició anterior. Les empreses i entitats que vulguin participar en el certamen, poden omplir el formulari d’adhesió a través del portal www.firaoli.cat.

Tots els expositors tenen temps per inscriure’s fins al dia 15 de desembre, però han de tenir en compte que només aquells que ho facin fins al 31 d’octubre gaudiran d’una reducció del 15% en el cost total de la inscripció. Una nova oportunitat que ofereix la capital de les Garrigues per enllaçar productors, comerciants i visitants amb totes les vessants que ofereix la cultura de l’oli.

D’altra banda, aquest dimecres al Centre Cívic de les Borges va tenir lloc una campanya de donació de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, en què es van oferir 43 voluntaris i 42 van poder donar sang.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>