La 5a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de les Borges consolida els més de 2.000 visitants

Més de 2.000 persones van assistir a la 5a edició de la FIRRA, la Fira de la Cervesa Artesana de les Borges Blanques que va tenir lloc al parc del Terrall i va comptar amb la participació d’una onzena d’elaboradors artesans d’arreu del territori i una trentena de cerveses. A més a més, els productors han constatat que ha estat l’edició que més cervesa han venut.

L’entitat organitzadora ‘Els Amics de la Cervesa de les Garrigues’ ha fet balanç de la jornada i ha constatat un any més la bona acollida de la Fira que consolida els més de 2.000 assistents de l’edició anterior. A més a més, en aquesta edició, que comptava amb un cartell musical de primera amb les actuacions entre altres, de The Big Jamboree i A Sound of Thunder, també s’ha destacat els 1.300 gots especials de la festa venuts, gràcies a les consumicions de les cerveses de tirador del “beermouth” i la “beerbacoa” i els 250 assistents al dinar popular.

Una festa de la cervesa ja de referència al territori, sobretot, gràcies a l’entorn idíl·lic dels jardins del Terrall i a la programació d’actes dirigits al públic familiar que han comptat amb una gran afluència d’infants sota el paraigua de la Firraxics; amb inflables i diverses actuacions programades per als més menuts com la del Biel Lo Pallasso.

L’entitat ha aprofitat el balanç per agrair la participació, l’actitud i el desenvolupament de la jornada, que ha comptat, entre altres, amb la col·laboració de la cerveseria O’Brothers, l’Ajuntament de les Borges i l’Ateneu Popular Garriguenc.

Per la seva part, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, també ha agraït l’esforç desinteressat dels organitzadors que any rere any fan de la capital de les Garrigues un gran aparador de la cervesa artesana i generen visites turístiques a la ciutat.

Categoria: Fires i Festes

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>