Actuació infantil per celebrar la Castanyada a les Borges

El consistori de les Borges Blanques ha programat un espectacle d’animació d’infantil aquest dimecres, 31 d’octubre, a les 18 hores, per a celebrar la festa de la Castanyada 2018. L’activitat finalment es durà a terme a la Sala d’actes “Maria Lois” de la Biblioteca borgenca, tot i que inicialment estava prevista a la Sala Grums.   

L’espectacle porta per títol “L’aventura de la Castanyera” i les famílies i els infants que s’hi apropin podran descobrir, de primera mà, les aventures d’aquest conegut personatge de les nostres tradicions de Tots Sants i dels seus ajudants, l’Aimy i en Clau, que han promès entretenir i divertir els assistents, ballant i jugant amb tots ells.

D’altra banda, la capital garriguenca ha organitzat per al pròxim dissabte, 3 de novembre, una obra de teatre familiar, pensat per a famílies amb infants a partir dels 2 anys, anomenat “Draps”, que anirà a càrrec de la companyia La Guilla Teatre. L’espectacle, que s’emmarca dins del Cicle Baldufa de l’Ajuntament de les Borges, compta amb la col·laboració del Departament de Cultura, i tindrà lloc a la Sala Grums, a les 18 hores i les entrades infantils costen 3 euros i les d’adult 2 euros.

L’obra explica com en Draps, un ésser petit i poruc, i que és tot un apassionat de la botànica, descobreix un bon dia  una flor extraordinària que creix al seu jardí, però per més que busca informació no en troba per enlloc. Per saber com l’ha de cuidar haurà de sortir del seu cau i trobar d’on prové aquella misteriosa flor. A cada pas de la història, en Draps descobrirà nous elements per créixer i aprendre del món que l’envolta.

Finalment, diumenge, 4 de novembre, la ciutat de les Borges acollirà el XX Festival de Música de Tardor “Orgues de Ponent i del Pirineu 2018”, a les 18.30 hores, a la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu. Enguany hi ha programades les actuacions del Cor Exaudio, sota la direcció d’Esteve Costa i la interpretació de Jonatan Carbó a l’orgue. El Festival està organitzat per l’IEI de la Diputació de Lleida i hi col·laboren el Departament de Cultura i l’Ajuntament borgenc.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>