Èxit de vendes i públic a la Fira de l’Oli Nou de Castelldans

Unes 800 persones han assistit aquest diumenge, 2 de desembre, a la Fira de l’oli nou de Castelldans, organitzada per l’Ajuntament de Castelldans i la Cooperativa del Camp Sant Fortunat.

Els visitants han gaudit de l’esmorzar popular que ha tingut lloc davant de la Cooperativa on s’han servit entrepans de llonganissa i botifarra. Amb cada esmorzar la cooperativa regalava una botelleta d’oli.

El Museu de l’Oli i del món rural va fer durant tot el matí jornada de portes obertes i a les 11 hores els més petits van poder gaudir d’un conta contes.

Al llarg del carrer Sant Isidre hi havia instal·lades fins a 12 parades amb productes artesanals i diversos veïns van cedir els seus magatzems per vàries exposicions amb manualitats, artesania amb fusta, activitats per als més petits, oferts per l’AMPA i orelletes casolanes fetes per l’Associació de dones.

La Cooperativa ha estimat que entre dissabte i diumenge s’han venut uns 4.000 litres d’oli.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>