Fira de Santa Caterina d’Arbeca 2018

El cap de setmana del 23 al 25 de novembre Arbeca ha ofert tres fires: la 25a Fira de Santa Caterina, la 24a Fira del gos caçador i la 15a Fira de l’oliva arbequina.

Els actes han arrencat el divendres 23 amb una xerrada sobre “Com gaudir de l’oli” de la mà dels productors locals: Montse Sòria, Dolors Català i Adrià Dalmau on a més, s’ha pogut tastar el seu oli. En finalitzar, ha tingut lloc la Festa Birra i Tapa a la Sala La República on a més hi ha hagut acompanyament musical amb el grup de versions Recovery. 

El dissabte 24 ha començat amb la 2a TrailRunning Santa Caterina. A la tarda, han començat els actes per als més petits amb espectacle de màgia amb Melanie a la sala d’actes de l’Abadia. A les 20 hores a la Sala Marius Torres s’ha dut a terme l’Acte inaugural de la Fira on s’han lliurat els premis als guanyadors del concurs de cartells, i on s’ha realitzat la conferència “La violència contra les dones” a càrrec de Sara Mestres i Llusà.

Per acabar la jornada, a partir de les 00.30 a la Sala Polivalent del Centre Cultural, ha tingut lloc el concert de “Els Ragga Tunning” i després DJ Queralet.

El diumenge després de l’esmorzar popular de fira, la gent ha pogut passejar pel Tradicional Mercat Firal, on al final de la Costa del Pou s’ha pogut veure una demostració de la preparació de la terra, llaurar i sembrar amb animals, com es feia tradicionalment, seguit de la desfilada canina i mostra de gossos de cacera a càrrec de Borgescan. També s’ha realitzat el Matinal de Country i el III Concurs de Codonyat Casolà.

El Concert de “Som Gospel Lleida” ha estat l’últim acte per tancar la fira. 

 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>