Uns 250 nens i nenes decoren el terra com a preludi de la Festa Major de les Borges 2018

Com a preludi de la Festa Major de les Borges 2018, uns 250 nens i nenes s’han reunit aquesta tarda per a pintar conjuntament el terra de la Plaça Europa de la capital de les Garrigues. Una activitat de llarga tradició a la ciutat que reuneix infants d’entre 3 i 11 anys i pretén incentivar la imaginació i la creativitat dels més menuts.

Durant la trobada, els nens i nenes han dibuixat tota mena de creacions d’allò més originals i simpàtiques, totes plenes de color. L’església del municipi ha estat una de les icones més representades, juntament amb la Senyera i els focs artificials.

Es tracta d’un dels preludis de la Festa Major que seguiran demà, dimecres 29 d’agost, a les 18 hores, amb un taller infantil de diables a càrrec de la colla de diables de les Borges Blanques “Els Borjuts” i de la colla de gegants Grup Vivall.

D’altra banda, per aquest dimecres, a les 21 hores, també hi ha prevista una llonganissada popular als Jardins del Terrall, organitzada pel grup de diables “Els Borjuts”. A continuació, a les 23 hores i sense moure’ns de lloc, tots els assistents podran gaudir del monòleg “Farts de Riure” de la mà de David Sas i Toni Cruz. Els preludis finalitzaran el dijous, 30 d’agost, a les 20 hores, a l’antic parc de bombers de l’Avinguda Jaume I, amb una festa holi amb espuma de colors. Tota una invitació per a sortir de casa i anar fent boca abans de l’inici de la Festa Major que comença aquest proper divendres 31 d’agost.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>