La Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges celebra el Nadal amb un Festival

Una cinquantena de nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal de les Borges han realitzat aquest dimecres, 19 de desembre, al pavelló poliesportiu de l’Escola Joan XXIII, un espectacle teatralitzat per celebrar el Nadal.

Caracteritzats amb alguns dels personatges més emblemàtics de la mitologia nadalenca com són els àngels i els dimonis, els nens i nenes de la Llar han realitzat una batucada amb tambors reciclats i un dringueig de campanes.

Segons la directora de l’escola, Mònica Cifuentes, aquesta representació es realitza cada dos anys, alternant un any l’espectacle i el següent la realització d’un pessebre vivent.

Cifuentes ha apuntat que fa un mes que tota la llar treballa el Nadal dins del projecte curricular i que aquest és un espectacle per donar a conèixer els valors de la igualtat ja que “som nosaltres els que girem entorn dels infants i ells són el futur”.

La directora ha remarcat que tot el vestuari dels menuts ha estat proporcionat pels pares i mares, “demostrant així la importància del vincle escola – família, ja que s’han implicat 100% amb la realització de la festa”.   

Després de la representació, l’AMPA de la Llar d’Infants Municipal de les Borges ha realitzat un refrigeri i un sorteig d’una cistella de Nadal entre tots els assistents.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>