La 2a Fira Borges Motor tindrà més de 200 vehicles exposats

La 2a Fira Borges Motor tindrà més de 200 vehicles exposats, de 12 concessionaris i cases de cotxes i maquinària agrícola, i per primera vegada, a banda dels vehicles d’ocasió, de gerència i quilòmetre 0, també en tindrà de nous, a més a més de nombrosos accessoris per al camp. Així ho han exposat, en el transcurs de presentació d’aquest certamen previst als jardins del Terrall de les Borges Blanques, els dies 4, 5 i 6 de maig, l’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i els representants de les empreses expositores Toni Ibañez, d’Ibsauto, i Anna Roset de Nexcar, aquest divendres a la sala de premsa de la Diputació de Lleida.

Mir ha explicat que aquesta era una fira que, en l’apartat de maquinària agrícola, havia tingut molta tradició a la capital garriguenca i que va tornar l’any passat incorporant molts vehicles d’ocasió i que va tenir una gran acollida per part de públic i expositors, el que ha permès organitzar aquesta segona edició, que coincidirà amb el XXIV Mercat de la Ganga dissabte al matí i la celebració del Dia Internacional de la Dansa la mateixa tarda, i l’endemà amb la XVa Festa Major del Terrall i l’habitual Mercat d’Antiguitats dels diumenges al matí.

L’alcalde borgenc també ha anunciat que l’augment d’expositors i vehicles provocarà que se superin els 3.000 m2 de recinte, que creixerà cap al Passeig del Terrall i el carrer Indústria i que estarà obert de les 10 a les 20 hores, divendres, dissabte i diumenge. Així, enguany hi haurà 9 expositors de cotxes i 3 de maquinària agrícola, dels quals 7 provindran de les Borges, 2 de Lleida, 2 de Mollerussa i 1 de Balaguer.

La darrera novetat destacada vindrà amb la inauguració, que aquest any anirà a càrrec de la pilot de raids competitius Lydia López, flamant guanyadora de la Maroc Challenge. Segons ha destacat Enric Mir, aquesta decisió s’ha pres amb la voluntat de mantenir l’aposta de feminitzar la representativitat pública que ja es va dur a terme en la darrera Fira de l’Oli i les Garrigues, i de trencar tòpics en el món del motor, per visualitzar que a casa nostra també hi ha dones pilot amb capacitat de competir, guanyar i obtenir resultats iguals o millors que els homes.

Al seu torn, Anna Roset ha volgut agrair al consistori l’aposta per consolidar aquesta fira, que per a ells és diferent que ja tot i que al llarg de l’any van a molts certàmens, aquest “el juguen a casa”. Igualment, ha expressat la seva alegria pel fet que la fira es faci al Terrall, un espai natural, molt emblemàtic i cèntric per a tota la gent de les Borges, bona part de les Garrigues i que poc o molt coneixen a moltes altres comarques veïnes, i ha destacat que els visitants trobaran molts bons cotxes, cuidats i amb les mateixes prestacions que si fossin nous, tot i ser d’ocasió.  

Finalment, Toni Ibañez també s’ha sumat a l’agraïment per haver impulsat un certamen que a més a més de donar molta vida a les Borges, és molt interessant per al sector del motor, del que ha destacat el rigor i la seriositat amb la qual treballen tots els expositors que hi seran representats, i entre els quals fins i tot hi seran les grans marques de Lleida, que no van totes les fires.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>