Gran èxit d’afluència de visitants i vendes de vehicles a la 2a Fira Borges Motor

La darrera guanyadora de la Maroc Challenge en la categoria femenina de raids competitius, Lydia López, juntament amb la seva filla Ylenia Tan, han inaugurat la segona edició de la Fira Borges Motor, aquest divendres, 4 de maig.

Durant tot el matí d’aquest dissabte, 5 de maig, s’ha organitzat el XXXIV Mercat de la Ganga, un mercat tradicional amb més de quinze parades amb grans descomptes, ofertes i un esmorzar popular. Igualment, s’hi han afegit els habituals paradistes del mercat setmanal i del de segona mà.

A la tarda,  per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, l’escola Estil Dansa de les Borges Blanques ha realitzat una actuació, així com l’espectacle de Hipstory a càrrec de la Companyia Internacional de Hiphop, dansa i cultura urbana BrodasBros.

Igualment el dissabte, a partir de les 19 hores, ha tingut lloc un acte de record als deportats garriguencs als camps de concentració nazis, organitzat per la Comissió Ciutadana per la Memòria de les Borges Blanques i en col·laboració amb l’Amical de Mauthausen i l’Ajuntament de la capital garriguenca. Aquest homenatge, que s’ha dut a terme a la Sala Maria Lois, ha constat de la projecció del documental anomenat “El comboi dels 927” i una posterior xerrada de la mà de Josep Escoda, vocal i arxiver de l’Amical. 

El diumenge 6 de maig, a banda de l’habitual Mercat d’Antiquaris, brocanters i col·leccionistes a la Plaça Europa, també s’ha celebrat la XV Festa Major del Terrall, amb un Concurs de Pesca al llarg de la jornada, tallers de tennis taula a càrrec dels monitors del CTT Borges, mini bàsquet amb diferents membres del Club de Bàsquet Borges, tallers i exhibició de zumba amb Impacte Gym, i per finalitzar la ballada de sardanes a càrrec del grup Brut Nature.

Pel que fa a la valoració de l’activitat comercial durant el transcurs de la Fira Borges Motor s’han venut entre 40 i 50 cotxes, als qual caldrà sumar les operacions que es tanquin durant els propers dies, ja que s’han establert força contactes per a futures transaccions, segons ha puntualitzat el regidor de Promoció Econòmica Fires i Mercats, Jordi Ribalta.

“Podem fer una valoració força positiva, ja que són moltes les persones que s’han adreçat al Parc del Terrall per visitar i adquirir furgonetes, vehicles d’ocasió i maquinària agrícola” ha afirmat Ribalta. El responsable polític ha afegit que “l’objectiu aconseguit durant aquests passats 4, 5 i 6 de maig a la capital de les Garrigues ha estat el donar un impuls tant a l’oferta lúdica de la ciutat com al sector del motor, potenciant així l’activitat econòmica, molt present al territori”.

Amb la celebració d’aquesta segona edició en la que s’han augmentat tan el nombre d’articles d’exposició com l’espai dedicat a la Fira, les Borges garanteix la continuïtat de l’esdeveniment per l’any vinent. 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>