26a edició del popular concurs gastronòmic del Terrall, el “Concurs de Paelles”

La ciutat de les Borges Blanques ha celebrat aquest diumenge, 11 de juny, la 26a edició del popular concurs gastronòmic del Terrall, el “Concurs de Paelles”. 

La nova edició de la jornada culinària compta ja amb 25 colles inscrites, unes 600 persones aproximadament, que cuinaran al voltant de l’emblemàtic Parc del Terrall i, seguidament, gaudiran de les seves paelles a les taules preparades al costat de les dues basses.

Els participants hauran de preparar paelles d’arròs cuinades en foc de llenya amb tots els ingredients que hi vulguin afegir. Els organitzadors valoraran les diferents elaboracions i atorgaran un total de 6 premis, premi a la millor paella; a la millor paella jove; a la taula més ben guarnida; premi a l’assistència i també un premi sorpresa. Així com, també es sortejaran diferents regals per les diferents colles participants.

El tret de sortida serà a les 11.00 hores del matí i s’allargarà fins a les 20.00 hores del vespre aproximadament. A més a més, els assistents també podran gaudir de l’acompanyament musical a càrrec de La banda de cornetes i tambors de les Borges.

Per tal de fomentar els productes de proximitat de la població, a les colles participants se’ls donarà una botella d’oli cedida per les diferents Cooperatives i molins borgencs.

El President de l’Associació d’Amics del Terrall, Josep Domènech, s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta nova edició del concurs gastronòmic i ha afirmat que “tenim moltes ganes de menjar arròs, passar una bona jornada i gaudir molt  del dia”.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>