Els alumnes de la Llar d’Infants inicien els actes de Carnestoltes a les Borges

Una seixantena de nens i nenes de la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques han dut a terme aquest dijous la rua de Carnestoltes pels carrers de la ciutat, acompanyats per una quarantena de pares i mares, a més a més del professorat del centre educatiu.

Amb aquest acte obert a la participació de les famílies, la Llar d’Infants de la capital de les Garrigues clou els actes per a celebrar aquesta festivitat que s’han allargat tota la setmana, i que han constat del compliment de les divertides ordres que ha anat donant el rei Carnestoltes. Així, entre tota la comunitat educativa s’han anat elaborant les disfresses amb les quals els alumnes han desfilat aquest dijous.

Des de l’escola han volgut agrair la gran col·laboració de les famílies borgenques que ha permès que la una tradició tan arrelada com la celebració del Carnestoltes es pugui seguir mantenint, per al goig i l’alegria dels més petits.

D’altra banda, la Comissió de Festes de les Borges Blanques i l’Ajuntament de la Capital de les Garrigues, amb la col·laboració de la Traca Events i OA2 Produccions, han organitzat la celebració del Carnestoltes 2018 de la capital de les Garrigues, el dissabte 17 de febrer, al Pavelló de l’Oli, a partir de les 17 hores, amb una festa amb ball i moltes altres sorpreses que s’allargarà fins ben entrada la matinada.

 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>