Cavalcada de Reis a les Borges Blanques

Ses Majestats arribaran a l’estació de trens a les 18 hores, acompanyats pels patges i es desplaçaran fins a la Capella des d’on adreçaran unes paraules de benvinguda, seran rebuts per la població amb alguns focs artificials i es repartirà un pal lluminós per cada nen, que podrà utilitzar per acompanyar els reis al llarg de la cercavila.

Des d’allí, pujaran a les seves respectives 3 carrosses reials per començar la cavalcada acompanyats de la Banda de Cornetes i Tambors; els Armats; els Motards de l’Associació Fot-li Gastooo; el grup d’animació La Cremallera i Crisalis; el Pubillatge; la Comissió de la Trobada de Gegants de les Borges; el Grup de Diables “els Borjuts”; l’Associació de Joves Borges Supporters; i diferents buguis i cotxes plens de regals. A més a més, i com a novetat d’enguany, també hi prendrà part una quarta carrossa elaborada per un grup de joves borgencs de 15 anys.

Amb tot, aquest any també hi una altra novetat destacada, i és que prèviament, a partir de les 17.30 hores es servirà berenar per als infants a la mateixa estació, amenitzat amb l’animació de La Cremallera. Així, una vegada la cavalcada comenci a recórrer els carrers borgencs saludaran als més menuts que els hagin sortit a rebre i iniciaran el repartiment dels 300 quilos de caramels que enguany tenen preparats, acompanyada per una pluja de confeti, ja que cada carrossa comptarà amb 3 màquines per llençar-lo. El recorregut finalitzarà al pavelló Francesc Macià, on l’alcalde farà l’entrega de les claus de la ciutat a Ses Majestats perquè puguin repartir els regals a tots els veïns.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>