Campanya contra les agressions sexistes a les Borges durant el Carnestoltes d’aquest dissabte

A les Borges, cap agressió sexista!” Sota aquest lema, el Grup de Carnestoltes de la Comissió de Festes i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de les Borges Blanques han impulsat una campanya de prevenció en contra de les agressions sexistes durant les festes i en l’oci nocturn al municipi, que començarà aquest pròxim dissabte en el marc de la celebració del Carnestoltes 2018 a la capital garriguenca. 

Segons han exposat durant la presentació de la iniciativa la regidora de Cultura i Festes, Ariadna Salla, i la tècnica de l’Oficina Jove de les Garrigues, Íngrid Florejachs, la finalitat és la de promoure actituds i comportaments basats en el respecte i la igualtat, i sensibilitzar la població, especialment la juvenil, en la prevenció de les agressions sexistes.

Les accions previstes en el marc d’aquesta campanya inclouen el repartiment de material informatiu i xapes de la campanya, així com la difusió de missatges d’àudio per compartir amb amics i coneguts que fomentin la celebració de festes igualitàries, respectuoses i lliures d’agressions sexistes durant les jornades d’oci nocturn a les Borges.

Programa del Carnestoltes 2018 a les Borges

Aquest pròxim dissabte, 17 de febrer, la capital garriguenca ha organitzat el Carnestoltes 2018, a partir de les 17 hores al Pavelló de l’Oli, amb l’espectacle infantil Trinxant Sabates, a càrrec del Grup “Xip-Xap”, al final del qual hi haurà sorteigs de regals.

A continuació, hi ha prevista una rua pels carrers de la població amb “Els Bandarra Street Orquestra”, que estaran acompanyats de personatges de Disney. En acabar, entre altres sorpreses, es durà a terme una guerra de confeti a la Plaça de la Independència.

La festa continuarà amb un sopar popular, al preu de 4 euros, on es servirà un entrepà de llonganissa i un refresc, aigua o cervesa. Després de sopar, començarà l’actuació del grup de versions “The Pink Goats”, que donarà pas a la marxa de la mà de “La Kutreparty”, abans de finalitzar la vetllada amb el “Dj Hooket”.

Com cada any, les tres millors disfresses s’enduran, respectivament, premis de 300, 200 i 100 euros.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>