Diada de Sant Jordi a les Borges Blanques

Tot i que la capital de les Garrigues ha començat els actes de la Diada de Sant Jordi amb la tradicional visita institucional als avis de la residència assistida Les Garrigues de l’alcalde Enric Mir, on ha repartit rosers i punts de llibre entre els usuaris; enguany la celebració ha estat plena de novetats entre les quals destaquen l’actuació musical en directe de guitarra, flauta i veu, organitzada per l’Associació de Dones La Rosada, a la Sala Maria Lois de la Biblioteca, i la presentació a l’Espai Macià del nou llibre institucional amb fotografies de les Borges Blanques, que ha coordinat el reconegut artista Toni Prim, amb textos de l’historiador Marc Macià.

Precisament el centre d’interpretació de la figura del president Francesc Macià ha organitzat una parada de llibres i materials que, per també primera vegada, s’ha fet davant del consistori borgenc.

No obstant, aquest 23 d’abril, la capital garriguenca ha mantingut actes que ja s’han fet un lloc fixe al calendari, com els d’inici de la Setmana Cultural de l’Escola i la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII, amb un ball de cada curs escolar i la representació de la llegenda del Patró de Catalunya al Gimnàs del Centre, i una representació de teatre en anglès i l’apadrinament de lectors que els alumnes més grans han fet als més petits. Pel que fa als alumnes de la Llar, els infants de 0 a 2 anys han fet un taller de perruqueria, els de 2 a 3 anys han visitat diferents parades de roses i llibres en diversos establiments i carrers del municipi, i l’AMPA ha venut llaminadures en forma de rosa a l’entrada del centre per a recaptar fons.  

De la mateixa manera, els carrers de les Borges s’han omplert amb les tradicionals parades de roses i llibres repartides per diversos indrets del municipi.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>