La IV Ruta de la Tapa de les Borges culmina aquest divendres amb una gran festa al Terrall

La capital de les Garrigues posa fi aquest divendres a la IV edició de la Ruta de la Tapa amb una gran festa. L’acte ha tingut lloc entre les 20 i les 24 hores a la plaça del Terrall on els bars participants han muntat paradeta de tapes per gaudir de música en directe de la mà del discjòquei Sound of Bars i selecció de begudes.

A més a més, durant la festa s’ha dut a terme un sorteig a la Placeta del Terrall on s’han rifat 3 premis de 100 euros per bescanviar als establiments adherits. D’altra banda, tots els participants que han omplert el passaport de la Ruta, amb 6 segells diferents, han pogut certificar haver gaudit com a mínim de la meitat dels 12 bars col·laboradors aconseguint una samarreta oficial de la IV Ruta de la Tapa de les Borges.

El certamen ha estat organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida. 

 

D’altra banda, aquest dissabte, els amants del teatre han pogut gaudir de Macbeth, una obra a càrrec de la companyia lleidatana L’Agropecuària i que compta amb la direcció d’Emili Baldellou. La representació d’aquest clàssic de la literatura, una de les obres més impressionants de Shakespeare, narra els deliris del rei cap al tron d’Escòcia. Tot un essencial que ha organitzat la regidoria de Cultura.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>