Arriba aquest diumenge la VI Fira de Mascotes de les Borges

La VI Fira de Mascotes de les Borges arriba aquest diumenge, 7 d’octubre, amb diverses demostracions i tallers, a més a més del popular concurs de bellesa canina i una exhibició de ball caní com a principal novetat. Les activitats tindran lloc de 10 a 14 hores a l’era del Rabasser, situada a l’Avinguda de la Sardana de la capital de les Garrigues.

L’edició d’enguany començarà a les 10 hores amb les inscripcions del concurs de bellesa canina, el qual l’any passat va aplegar una setantena de participants. Tot seguit, a les 10.15 hores els assistents podran gaudir d’una exhibició de dog dàncing i d’educació canina a càrrec de Còtecnica Ownat.

A les 11 hores, es procedirà al popular concurs de bellesa en el qual es valorarà el comportament de les mascotes i on s’hi poden inscriure tant gossos de raça com mestissos. Tot seguit, a les 12 hores, tindrà lloc l’exhibició del poni “Digues mediala”, a càrrec de Caballos Mediala. I, a continuació, Cotècnica Ownat oferirà una demostració d’agility humà i de defensa i atac esportiu que requerirà la participació del públic i que donarà pas a l’entrega de trofeus.

Paral·lelament a les exhibicions, es duran a terme el taller de perruqueria canina a càrrec de Can Laura on tots els assistents que portin la seva mascota podran aprendre com pentinar-la. A més a més, a l’estand de Can Laura s’organitzarà un taller sobre com entendre millor el teu gat. Així mateix, la protectora Lydia Argilés oferirà un taller de pintacares per als més menuts i, a la vegada, realitzarà una recollida d’aliments durant la fira.

Al llarg del matí, tothom qui ho vulgui tindrà la possibilitat de censar la seva mascota. El certamen que fa 6 anys que s’organitza per l’Ajuntament de les Borges amb la col·laboració de la Diputació i diverses empreses del sector, compta amb la participació d’expositors del municipi i visitants de tota la demarcació.

 

dav

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>