Obertes les inscripcions a la 56a edició de la Fira de l’Oli de les Borges

La 56à edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, ja està en marxa amb el lema ‘Regala oli, regala salut i benestar’. El certamen tindrà lloc del 18 al 20 de gener de 2019 a les Borges Blanques i enguany girarà entorn de la salut i la qualitat de vida a través del consum de l’oli.

Les inscripcions a la fira, que manté les tarifes de l’edició anterior, es van obrir el passat 1 d’octubre a través del portal www.firaoli.cat i finalitzaran el dia 15 de desembre. A més a més, tots els interessats que s’inscriguin abans del 31 d’octubre gaudiran d’un 15% de descompte.  

Per tal de promocionar el certamen i la marca turística ‘Les Borges Blanques Capital de l’Oli’, la Fira de l’Oli tindrà un espai propi a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que tindrà lloc del 12 al 14 d’octubre. D’aquesta manera, i continuant l’agermanament que es va produir el gener a les Borges, amb l’apadrinament de l’exconsellera d’Agricultura Meritxell Serret i el periodista i escriptor lleidatà Francesc Canosa, les dues poblacions promocionaran de la mà els seus béns més preuats: els productes locals.

S’apropa una nova oportunitat, doncs, per a expositors i visitants d’enllaçar el món gastronòmic, agrícola, social, turístic i comercial amb la cultura de l’oli i els seus valors més vitals.

 

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>